30
None

Menţinerea virilității cu Ayurveda

Din cele mai vechi timpuri omenirea a fost preocupată de modalități de a spori virilitatea și potența sexuală.
 
Există numeroase tulburări ale sistemului reproductiv masculin: infertilitate, pierderea libidoului şi tulburări de dinamică sexuală masculină cum sunt impotența și ejacularea precoce.
 
Cauzele disfuncțiilor sexuale pot fi de natură medicală sau psihologică. Cele de natură medicală pot fi: tulburări hormonale, problemele sistemului vascular, cum ar fi ateroscleroza, hipertensiunea arterială, boli ale prostatei, tulburări neurologice, alcoolism, diabet zaharat.
 
Cauzele psihologice sunt: stresul, surmenajul și anxietatea. Metodele convenţionale ale medicinei moderne tind să se concentreze asupra eliminării simptomelor fără să ia în considerare imaginea de ansamblu şi a identifica rădăcinile problemelor.
 
Ayurveda ajută la rezolvarea acestor probleme complexe şi la ameliorarea acestora prin îmbinarea utilizării de plante ayurvedice cu schimbarea stilului de viață. Un aspect unic al acestei abordări este faptul că Ayurveda nu are în vedere numai un remediu rapid pentru aceste probleme ci și gestionarea pe termen lung a acestor dezechilibre şi eliminarea factorilor ce le-au generat.
 
Pentru menţinerea şi redobândirea vigorii sexuale, STAR INTERNAȚIONAL MED vă oferă un produs 100% natural, marca AYURMED, care se adresează în mod special bărbaţilor şi anume POTENT POWER - Tonic și revitalizant pentru bărbați.
 
POTENT POWER este un produs complex, alcătuit atât din plante cât şi din minerale, combinate într-o reţetă unică.
 
POTENT POWER fortifică aparatul sexual masculin, menţinându-l într-o stare optimă de sănătate şi îmbunătăţind performanţele sexuale, măreşte rezistenţa la stres şi elimină tensiunea emoţională. Are un conținut bogat de fitonutrienți cunoscuți pentru proprietățile lor privind menținerea sănătații și funcțiilor sexuale normale. Susține metabolismul, echilibrul hormonal și sexual, circulația sanguină, forța și masa musculară. Combinația de plante din POTENT POWER, este recunoscută pentru efectele sale de susținere a prostatei, sistemului urinar, libidoului, fertilitații și performanțelor sexuale masculine în condiții de stres și suprasolicitare intelectuală și fizică.
 
POTENT POWER ameliorează afecțiuni cum ar fi impotenţa, ejacularea prematură sau nocturnă involuntară şi marirea prostatei.
 
Este un adaptogen care susține structurile nervoase, sistemul imunitar, sistemul antioxidant endogen, crescând rezistența organismului la condițiile de mediu și încetinește îmbătranirea.
 
Dintre plantele din compoziția produsului POTENT POWER, recunoscute ca remedii naturale excepționale, menționăm:
 
Asparagus racemosus (Shatavari) - extractul din rădacini echilibrează sistemul hormonal în caz de debilitate sexuală și are proprietăți afrodisiace datorită unui efect asemănator cu testosteronul. Fitoestrogenii din plantă ajută la reglarea nivelului hormonal după instalarea andropauzei;
 
Myristica fragrans (Nucşoară) - afrodisiac, tonic, suține funcțiile sexuale;
 
Tribulus terrestris (Colţii-babei) - reglează producția de testosteron, funcțiile sexuale și reduce problemele din andropauză. Crește rezistența fizică și psihică a organismului, este afrodisiac, acționează direct asupra hipofizei determinând creșterea sintezei și eliberarii hormonilor gonadotropi. La barbați crește sinteza de testosteron, spermatogeneza și mobilitatea spermatozoizilor. Protector cardiac și coronarian, susține circulația sanguină și scade tensiunea arterială. Reduce lipidele serice prin creșterea metabolizarii lor și eliberarea de energie.
 
Chlorophytum arundinaceum (safed musli) - este o sursă bogată de fitonutrienți care susțin sistemul muscular (crește masa musculară). Este tonic, crește volumul și conținutul spermei și intensifică dorința sexuală .
 
Withania somnifera (Ginseng indian) - este adaptogen, contribuie la tonifierea generală și la obținerea de performanțe fizice și mentale normale în condiții de stres și oboseală. Este neuroprotector, fortifică structurile nervoase, îmbunătațeste concentrarea și memoria. Susține sistemul imunitar și sistemul antioxidant endogen, crește rezistența, ajută la adaptarea organismului la condițiile de mediu și încetineste îmbătrânirea. Susține funcția cardiacă prin creșterea forței de contracție și menținerea tensiunii arteriale în limite normale.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha