15
None

Medicina integrată Sciencemed tratează cu rezultate foarte bune obezitatea, dislipidemia, diabetul zaharat și ajută în creşterea nivelului de energie!

Obezitatea este o afectiune cronica a carei prevalenta este în crestere și care determina aparitia riscului pentru diabet zaharat, hipertensiune arteriala, a bolilor de inima, a afectiunilor veziculei biliare ca și a unor forme de cancer. Obezitatea poate determina probleme sociale, economice și psihologice ca rezultat al prejudecatilor și scaderii autorespectului.

Dislipidemia este una dintre afecțiunile care contribuie semnificativ la apariția sau agravarea bolilor cardiace, în special a arterosclerozei. Aceasta afectiune este caracterizata de cresterea colesterolului din plasma si/ sau a trigliceridelor. De asemenea, dislipidemia poate fi caracterizata și de nivelul de colesterol HDL, considerat colestrol “bun”, prea scazut, fapt ce contribuie la declansarea și evolutia aterosclerozei.

Diabet zaharat – este o boală cronică ce se caracterizează prin creșterea peste normal a concentrației de glucoză din sânge (hiperglicemie), și se referă la un grup de boli care afectează modul în care organismul folosește zahărul din sânge.

Pacienta G.B în varsta de 40 ani se prezinta la clinica Sciencemed Bucuresti avand urmatoarele afectiuni: Diabet zaharat insulino-necesitant; Dislipidemie; Insuficienta mitrala grd 2; Simte ca oboseste foarte tare atunci cand urca scarile dupa un etaj; Gusa tiroidiana sub tratament alopat; Simte ca nu are energie; Oboseala; Obezitate; HTA sub tratament alopat;

Pacienta se considera a fi o persoana calma, linistita, cand are un lucru de facut simte o neliniste interioara pana cand termina tot ce are de facut. în momentul în care este nelinistita apar pusee de tensiune.

De mica i-a placut sa deseneze, desenul ii ofera o stare de echilibru, detensionare dupa o zi incarcata de lucru. Ii place sa vada oameni optimisti și vede lucrurile altfel, este atenta la orice detaliu. în urma cu 3 ani a practicat yoga.

Pacienta este în tratament cu 3 reprize de insulina pe zi (dimineata, pranz, seara). Simte ca nu mai are energie, inainte avea forta putea sa reziste dar acum ii este din ce în ce mai greu la servici. Nivelul energiei este de 5-6. Este fumatoare 10-15 tigari/ zi.

Ciclul menstrual este regulat cu flux normal și durata de 6 zile. De cand a inceput tratamentul cu insulina a luat în greutate 13 kg și se simte tot mai grea și fara vlaga. Greutatea actuala este 89 kg-->155 cm.

In clinica noastra pacienta efectueaza o consultatie completa de medicina integrata care are ca scop stabilirea dezechilibrelor energetice (cu ajutorul aparatului de biorezonanta) și stabilirea dezechilibrelor de functie celulara la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor (cu electrosomatografia interstitiala).

Aparatul de biorezonanta ne indica dezechilibre energetice maxime și semnificative la nivelul sistemului nervos central, substantelor vitale, aparatului cardio-vascular, aparatul endocrin, pancreas, aparatului digestiv, imunitatii, aparatului aparatului osteo – articular, chakrelor, meridianelor de acupunctura și aparatului renal.

Electrosomatografia interstitiala ne indica dezechilibre de functie celulara semnificative la nivelul inimii, arterelor carotide, arterelor membrelor inferioare, glandei tiroide, plamanilor, traheei, bronhiilor, rinichilor, stomacului, pancreas, esofagului, coloanei vertebrale și creierului. în cadrul discutiei cu pacienta (anamneza homeopata) am stabilit un remediu homeopat (Apis) care actioneaza la nivel fizic,mental și emotional; eficienta acestui remediu a fost testata pe loc și confirmata cu ajutorul aparatelor.

Pacienta primeste tratament cu tablete impregnate informational cu aparatul de biorezonanta (acestea au rolul de a restabili echilibrul informational la nivelul tuturor aparatelor și sistemelor ce prezinta dezechilibre la scanare ),remediu homeopat (Apis) cu rol în stabilirea echilibrului fizic,mental și emotional, remediu floral bach pentru echilibru emotional,remedii fitoterapice adaptate simptomelor și afectiunilor pentru care aceasta se prezinta.

Dupa 3 luni de tratament, 14 sedinte de echilibrare energetica și masaj cu pietre de jad și turmalina pacienta a reusit sa reduca doza de insulina, glicemia a scazut de la 140-150 mg/dL la 95 mg/dL,ceea ce nu s-a intamplat niciodata pana la inceperea tratamentului personalizat în clinica noastra.

Dislipidemia s-a remis, analizele medicale s-au imbunatatit semnificativ.

Pacienta simte ca nivelul de energie a crescut de la 5 --> 9, este mult mai energica, se poate concentra mai bine, starea de oboseala a mai scazut (pacienta se simte odihnita indiferent de nivelul efortului depus în ziua respectiva). Poate sa urce fara probleme scarile fara sa o mai afecteze în vreun fel.

Dupa primele 2 luni pacienta a reusit sa reduca tigarile la 5 tig/ zi, ulterior a mai fumat ocazional, a reusit sa slabeasca 9 kg în primele 2 luni de tratament fara sa se infometeze sau sa tina vreun regim special.

T.A s-a stabilizat la 120-130/70 mmHg.

Medicina integrata trateaza omul, nu doar bolile de care sufera, noi suntem energie, totul în Univers este energie și avem nevoie de energie și de o terapie personalizata pentru a creste vitalitatea organismului.

Sa fii sanatos inseamna sa fii în armonie cu tine insuti și cu tot ceea ce te inconjoara.Corpul uman are propriile mijloace de vindecare iar rolul terapiei energetice este de a-i reda corpului aceasta capacitate de a se reface singur.

Sedintele de echilibrare energetica cresc forta vitala a organismului și echilibreaza imunitatea. Fiecare pacient raspunde la terapie în ritmul lui în functie de gravitatea și vechimea afectiunilor de care sufera.

www.sciencemed.ro

Clinici Sciencemed în Romania :

Bucuresti 0723175208 / Buzau 0735779330

Cluj 0740204633 / Timisoara 0728053976

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha