41
None

Medicina Integrată Sciencemed tratează cu rezultate foarte bune atacurile de panică, hipertensiunea arterială şi gastrita!

Vă prezentăm cazul unui pacient tratat în clinica noastră şi care a obţinut rezultate deosebite în afecţiunile pentru care s-a prezentat cu ajutorul terapiei aplicate.

Pacientul C.C în varsta de 54 ani se prezinta în Clinica Sciencemed Bucuresti cu urmatoarele probleme:

• atacuri de panica (3-4 episoade /saptamana), simte o sufocare atunci cand intra intr-un spital şi în spatii inguste, cu senzatie de moarte iminenta şi strangere în zona gatului iar respiratia i se ingreuneaza (de 10 ani de zile)

• dezlipire de retina

• hepatita virus C pasiv de 32 ani

• litiaza biliara

• acuza dureri de coloana zona lombo-sacrala şi în zona cervicala (de 2 ani de zile), amorteli în zona mainilor la trezire;

• HTA sub tratament cu episoade de H.T.A (valori 160-180/80 mmHG)

• gastrita eritematoasa (senzatie de balonare, arsura, durere, intoleranta fata de anumite alimente)

• scaune diareice

În clinica noastra pacientul efectueaza o consultatie completa de medicina integrata care are ca scop stabilirea dezechilibrelor energetice (cu ajutorul aparatului de biorezonanta) şi stabilirea dezechilibrelor de functie celulara la nivelul tuturor aparatelor şi sistemelor (cu electrosomatografia interstitiala).

Aparatul de biorezonanta ne indica blocaje energetice maxime la nivelul celor 7 chakre, la nivelul sistemului olfactiv şi sistemului nervos vegetativ, dezechilibre energetice maxime şi semnificative la nivelul sistemului musculo-scheletic, la nivelul creierului, aparatului digestiv şi aparatului cardiovascular.

Electrosomatografia interstitiala ne indica dezechilibre de functie celulara maxime şi semnificative la nivelul aparatului cardiovascular, stomacului, intestinului subtire, pancreasului, ficatului, sistemului nervos vegetativ şi la nivelul sistemului musculo-scheletic.

În cadrul discutiei cu pacientul (anamneza homeopata) se stabileste un remediu homeopat care actioneaza la nivel fizic, mental şi emotional; eficienta acestui remediu este testata pe loc cu ajutorul aparatelor.

Pacientul primeste tratament cu tablete impregnate informational cu aparatul de biorezonanta (acestea au rolul de a restabili echilibrul informational la nivelul tuturor aparatelor şi sistemelor ce prezinta dezechilibre la scanare), remediu homeopat cu rol în stabilirea echilibrului fizic, mental şi emotional, remediu floral bach pentru echilibru emotional, remedii gemoterapice şi fitoterapice adaptate simptomelor pentru care se prezinta pacientul.

Dupa 4 luni de tratament şi 20 sedinte de echilibrare energetica cu aparatul de biorezonanta se imbunatateste considerabil starea psihica a pacientului (cu 70%, atacurile de panica se reduc în intensitate iar pe durata celor 3 luni de tratament au mai aparut de 3 ori) , se remit durerile abdominale, senzatia de arsura şi balonarea.Pacientul poate consuma alimente pe care nu le tolera anterior tratamentului şi isi reia activitatea în conditii normale. T.A s-a stabilizat, nu au mai aparut episoade de H.T.A, a scazut progresiv stabilizandu-se la valori de 120-130 /70 mmHG.

Durerile din zona lombo-sacrala s-au remis în proportie de 70%, mai apar doar la efort, senzatia de amorteala din zona mainilor s-a remis complet.

Tranzitul este normal, scaunele diareice s-au remis dupa inceperea terapiei la un interval de 2 luni.

Medicina integrata Sciencemed trateaza omul ca un intreg, deoarece noi consideram ca starea de sanatate reprezinta mai mult decat absenta bolii. Sanatatea inseamna armonie la nivel fizic, mental, emotional, celular şi energetic.

www.sciencemed.ro

Clinici Sciencemed în Romania:

Bucuresti 0723175208

Buzau 0735779330

Cluj Napoca 0740204633

Timisoara 0728053976

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha