None

Medicamentul aliment si alimentul medicament, dupa ipostaze posibile

Dacă în istoria alimentaţiei oamenii ar fi cunoscut şi ar fi dorit să vadă în aliment ceea ce trebuie să fie, adică întreţinerea în bune condiţii a funcţiilor vitale, alimentul ar fi putut să se apropie şi chiar să se identifice cu ipostaza de medicament.

Bolile de nutriţie, printre care obezitatea de diverse grade ocupă un loc de frunte, sunt un factor de risc care scurtează direct sau indirect viaţa. Patologia cardio-vasculară este o consecinţă adesea a supragreutăţii, care se situează între factorii de risc pentru cord. Pentru multe reprezentante ale sexului frumos, probabil mai mult din motive estetice decât medicale, abţinerea de la supraalimentaţie constituie un stimulent pentru cumpătare alimentară, deşi se pare că el nu este suficient de puternic şi persuasiv.

Este important să acordăm siluetei noastre o atenţie deosebită, fără a trece însă în cealaltă extremă, aceea de a urma cure drastice de slăbire, diete care intervin asupra organismului nostru într-un mod agresiv.

SLEMOL este obţinut din plante medicinale specifice Indiei, ce asigură o slăbire uniformă şi sănătoasă. Efectul său benefic se datorează extractelor din frunze şi fructe de Garcinia cambodgia, care împreună cu alte plante ayurvedice, ajută organismul să slăbească în mod natural şi să rămână sănătos.

Produsul conţine principii alimentare din plante medicinale cu rol de temperare a poftei de mâncare. Substanţele active împiedică transformarea glucidelor în grăsimi şi accelerează reacţiile de oxidare a zahărului.

Stimulând arderea completă a grăsimilor, prin reglarea metabolismului, Slemol previne obezitatea şi tulburările asociate şi îmbunătăţeşte astfel starea de sănătate generală, reducând nivelul sanguin al LDL.

Terapia cu Slemol trebuie însoţită însă de un mod corect de alimentaţie, care să presupună un program de hrănire regulat. De asemenea o dietă uşoară, fără prea multe tipuri de alimente combinate va contribui la reglarea procesului digestiv.

Un alt aspect de care trebuie să ţinem cont este starea de spirit din momentul hrănirii. Asfel, stările de furie, cele depresive sau anxioase au repercursiuni negative asupra organismului, concretizându-se, printre altele, şi prin grăsimi depuse inestetic pe corp. La fel de important este să nu fie desfăşurate şi alte activităţi simultan, cum ar fi faptul de a citi ziarul, a privi la televizor, a vorbi la telefon ş.a.

PRODUSELE SE GĂSESC ÎN TOATE FARMACIILE ŞI UNITĂŢILE PLAFAR DIN BUCUREŞTI ŞI DIN ŢARĂ SAU ÎN MAGAZINUL PROPRIU DIN BD. CAROL I NR. 46 (VIS-A-VIS DE BISERICA ARMENEASCĂ)

Star International Med www.ayurmed.ro

natural@star-ayurveda.ro Tel./Fax: 021/3139481

021/3038044; 031/1024366

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha