30
None

MENTOSAN AZZURRO SĂNĂTATE PE LIMBA TA!

Extractele naturale din Mentosan Azzuro - 30 de comprimate de supt -  susțin sănătatea sistemului respirator și au efect calmant asupra gâtului. Mentosan Azzuro îmbină acțiunea protectoare a propolisului cu cea calmantă a uleiurilor esențiale.
BENEFICII

Cimbrul-de-cultură susține sănătatea sistemului respirator și capacitatea de autoapărare a organismului;  are efect calmant asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale, iar prin conținutul de  timol contribuie la acţiunea expectorantă.

Grindelia robusta are efect calmant asupra gâtului, fiind de ajutor în sezonul rece, în cazul disconfortului de la nivelul tractului respirator superior și în special a faringelui.

Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului nervos, la metabolismul energetic normal.

Acidul hialuronic este un polizaharid complex întâlnit în materialul intercelular și în membranele bazale ale țesuturilor epiteliale, în țesuturile conjunctiv, epitelial și nervos; în cadrul Mentosan Azzuro, crește rezistența la microorganisme prin formarea unui film protector superficial.

Albastrul de metilen are proprietăți antiseptice, antibacteriene, având rol dezinfectant la administrarea locală la nivelul aparatului respirator.

Lichenul de piatră este un antioxidant natural cu rol în reducerea inflamației bronșice și favorizarea expectorației, reducând și iritația de la nivelul gâtului și faringelui cu un efect calmant plăcut.

Propolnac este un complex de propolis care completează acțiunea emolientă asupra căilor respiratorii, cu efect calmant, susține sistemul imunitar.


Mentosan Azzuro este recomandat adulților și copiilor cu vârsta mai mare de 3 ani pentru ameliorarea iritației și usturimii de la nivelul căilor respiratorii superioare și inferioare (gât, faringe, corzi vocale).


Datorită compoziției complexe, are un efect care favorizează expectorația fiind utilizat și în stările de răceală și gripă însoțite de tuse sau tusea care apare cu precădere în sezonul rece.


Este recomandat pentru susținerea sănătății sistemului respirator, inclusiv igiena cavității bucale.


MOD DE ADMINISTRARE RECOMANDAT

Adulți: 1 comprimat de supt x 4/zi;

Copii cu vârsta între 3 și 7ani: 1-2 comprimate de supt/zi;

Copii de peste 7 ani:1-3 comprimate de supt/zi.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha