None

Liposelecţia VASER cu ultrasunete se poate efectua acum în premieră pentru România, la Clinica de Chirurgie ArcaLife.

     Începând cu luna noiembrie, în premieră pentru România, la Clinica de Chirurgie ArcaLife se poate efectua liposelecţia VASER cu ultrasunete, cea mai avansată tehnică de remodelare corporală care oferă rezultate precise, cu recuperare rapidă şi cu disconfort minim. ArcaLife este primul centru medical din România care aduce tehnologia VASER pe piaţa românească a procedurilor de chirurgie estetică, prin intermediul HIGHTECH Medical Distribution S.R.L., compania locală care asigură comercializarea acestui echipament.

     În data de  28 octombrie 2011, a avut loc Conferinţa de presă „Lansarea tehnologiei VASER de Liposelecţie cu ultrasunete în premieră pentru România”.

     Invitatul special al evenimentului, Dr. Grant Hamlet MB.ChB, Specialist şi Trainer în VASER Liposelection şi unul dintre cei doi medici din Marea Britanie specializaţi în operaţii cu VASER Hi-Definition, a subliniat rezultatele excelente pe care VASER Lipo le are asupra corpului, potrivit numeroaselor studii clinice realizate. Acestea au demonstrat că pacienţii care au ales liposelecţia VASER cu ultrasunete au pierdut de 7.5 ori mai puţin sânge decât cei operaţi prin metodele tradiţionale de lipoaspiraţie. De asemenea, s-a constatat că majoritatea pacienţilor operaţi prin această procedură şi-au putut relua activităţile cotidiene în câteva zile. Dr. Grant Hamlet a mai precizat că primele rezultate ale intervenţiei sunt vizibile imediat după operaţie, iar cele finale după o perioadă de 3-6 luni.

     Liposelecţia VASER (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) este o tehnică chirurgicală avansată de conturare a corpului care utilizează energia produsă de ultrasunete pentru a îndepărta selectiv grăsimea nedorită, celelalte ţesuturi rămânând intacte. Ceea ce deosebeşte VASER Lipo de alte proceduri de lipoaspiraţie, precum cea clasică sau cea asistată laser, este capacitatea tehnologiei VASER de a distinge între ţesutul adipos şi celelalte structuri (vase de sânge, nervi, ţesuturi de legătură). Datorită acestei inovaţii, liposelecţia VASER minimizează riscul apariţiei unor leziuni la nivelul celorlalte ţesuturi din proximitatea zonei tratate.

     Principalele beneficii ale tehnologiei VASER sunt modul de îndepărtare a grăsimii şi tipurile de tratamente care se pot realiza. Liposelecţia VASER selectează ţesutul adipos fără a afecta şi alte ţesuturi şi îl emulsionează permiţând în final o îmbunătăţire rapidă a aspectului pielii din zona tratată. Spre deosebire de liposelecţia VASER, lipoaspiraţia asistată laser utilizează lumina laser pentru a distruge celulele adipoase, putând afecta însă şi alte ţesuturi importante din zonă. Liposelecţia VASER poate fi folosită cu rezultate avansate şi pentru lipoaspiraţia unor zone mici, şi a unora mari. Astfel, liposelecţia VASER îndepărtează cu maximă precizie grăsimea în exces din toate părţile corpului, atât din zone obişnuite (coapse, şolduri, abdomen, torace),  cât şi din zone mai delicate ale corpului (braţe, bărbie, partea internă a coapselor, gât).

     Pe lângă avantajele liposelecţiei VASER cu ultrasunete, persoanele care aleg această procedură pot beneficia şi de tehnologia PureGraft de la Cytori Therapeutics Inc.

     PureGraft este o tehnologie revoluţionară, care optimizează procesul injectării de grăsime. Prin acest procedeu, grăsimea extrasă prin intermediul lipoaspiraţiei cu ultrasunete poate fi folosită după ce a fost curăţată de lipidele libere şi de celulele sanguine la reinjectarea în diferite zone ale corpului. Procedura PureGraft reduce la minimum riscul respingerii materialului injectat. Studiile Cytori au arătat că tehnologia VASER Lipo asigură o viabilitate a celulelor adipoase pentru procedurile de reinjectare în proporţie de 85%.

     Prin combinarea celor două tehnologii, VASER Lipo şi PureGraft, Clinica de Chirurgie ArcaLife este primul centru medical din România care poate oferi cel mai bun filler natural din grăsime purificată.

     Înfiinţată la începutul anului 2011 sub sloganul „Cu noi simţi diferenţa!”, ArcaLife este o clinică de chirurgie cu supraspecializare în chirurgia estetică, centrată pe abordarea personalizată a pacienţilor, într-un mediu dotat cu aparatură şi tehnologie de ultimă generaţie.  

Comentarii


cretu

Am 45 ani 1,62 inaltime 102 kg.cum as putea a la daca este posibila o astfel de interventie cu vase lopo

March 29, 2012, 9 p.m.
0
0

Iuliana Bursuc

Sunt interesata de aceasta noua tehnica de remodelare corporala si am o intrebare, chiar e o interventie pt totdeauna asa cum spunea Mitoseru . . adica nu se mai depune inapoi ?!

May 30, 2012, 7:16 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha