None

Libertate pentru gat!

Libertate pentru gât!

Oro Sept

Durerile de gât ne împiedică uneori să ne bucurăm de momentele frumoase petrecute alături de cei dragi. Un remediu eficient împotriva acestei durerii este produsul natural Oro Sept® care conţine tinctură de propolis, fenicul, cibru şi ulei de mentă. Este recomandat ca adjuvant în: infecţii orofaringiene virale, bacteriene şi micotice.

Tinctura de propolis este un puternic antiseptic al căilor respiratorii medii şi superioare şi este benefic în sângerările gingiilor.

Uleiul de mentă este recomandat în problemele respiratorii: răceli, astm sau bronşite. Relaxează gâtul, uşurează respiraţia, are un efect răcoritor asupra zonelor inflamate, are un miros plăcut, putând fi utilizat ca spray de gură. Reduce dezvoltarea bacteriilor ce provoacă mirosul greu al gurii.

Extractele de cimbru şi fenicul ale produsului Oro Sept® sunt recomandate în bronşite şi tuse de diverse etiologii. Cresc imunitatea zonei buco-faringiene şi au efect antiseptic şi cicatrizant fiind benefice în urma intervenţiilor stomatologice.

O combinaţie unică de plante prelucrate printr-o metodă originală ce energizează principiile active şi înnobilează produsul! Eliberaţi-vă de neplăcutele dureri de gât folosind Oro Sept®, un produs natural şi de departe cel mai bun, oferit de PROnatura™ şi Dr. Ionuţ Moraru®!

Pentru mai multe detalii scrieţi la medica@softnet.ro sau sunaţi la 021.351.47.77

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha