11
None

Labioplastia, himenoplastia și vaginoplastia

Chirurgia estetică intimă feminină este un domeniu în continuă creştere, care implică o varietate de proceduri menite să îmbunătăţească sau sa rejuveneze această regiune. Printre proceduri se numără labiopastia minoră, labioplastia majoră, remodelarea muntelui lui Venus prin metode chirurgicale sau prin liposucţie, himenoplastie, stimularea clitorisului, vaginoplastie, injectări de grăsime.

Aceste proceduri, individuale sau combinate cu cele de medicină regenerativă, bazate pe injectările de grăsime, pot să redea respectul de sine, încrederea în propria persoană, îmbunătăţirea vieţii sexuale pentru orice doamnă sau domnişoară care consideră că ar putea beneficia de ajutorul lor.

Toate aceste proceduri presupun abstinenţă de la actul sexual timp de minim 4 săptămâni. Controalele se fac la o săptămână şi la o lună. Zona trebuie dezinfectată zilnic si tratată cu o cremă cu antibiotic sau antiseptic local. Se recomandă să nu se poarte lenjerie intimă compresiva, ci una largă, lejeră care să nu creeze disconfort pentru ţesuturi. Procedura este una de chirurgie de zi, pacienta externându-se în acea zi sau a 2-a zi, putând astfel să îşi reia activităţile zilnice uzuale dupa 3-4 zile, fără a face efort (alergat, înot, bicicletă, călărit) timp de minim 2 săptămâni.

Descoperirea clitorisului

Clitorisul este un organ sexual feminin care se află la confluenţa interioara şi superioară a labiilor mici, deasupra uretrei. Reprezintă zona cea mai erogenă feminină şi oferă majoritatea plăcerii din timpul actului sexual.

Datorită hipertrofiei labiei mici, ţesutul acesteia se continuă superior peste clitoris de tipul unei perdele care acoperă în acest fel complet clitorisul. Astfel, plăcerea din timpul actului sexual scade datorită acestui exces de ţesut epitelial care nu permite contactul permanent şi marcat al clitorisului. Procedura presupune descoperirea clitorisului prin excizia acestui ţesut hipertrofic epitelial, care se efectuează de obicei împreună cu labioplastia minoră. Clitorisul devine vizibil, fără nici un ţesut în jur şi posibilitatea de contact în timpul actului sexual este mult mai mare, oferind în acest fel senzaţii de placere diferite faţă de situaţia preoperatorie.

Este o procedură pe care o recomandăm tuturor pacientelor care vine să îmbunătăţească aspectul organelor genitale externe şi totodată şi viaţa sexuală.

Fiind o procedură care se face de obicei în asociaţie cu labioplastia, necesită câteva fire de sutură, care sunt foarte subţiri, nu sunt la vedere şi care se vor resorbi într-o perioadă foarte rapidă. Asadar, regimul de îngrijire postoperator este la fel ca şi în cazul labioplastiei.

 

Comentarii


Claudia

Aș vrea să știu prețul pentru labioplastie, mulțumesc.

Aug. 12, 2017, 5:31 p.m.
0
0

Ciobanu liana

As vrea sa știu prețul pt micșorarea vaginului.

May 23, 2022, 2:46 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha