13
None

Inaugurare Secţie de Chirurgie Cardiovasculară Pediatrică – Spitalul Monza Bucureşti

Copiii sunt “inima” noastra

Îngrijirea şi tratamentul copiilor cu malformaţii congenitale necesită proceduri şi rigori speciale, diferite faţă de cele ale adultului. Un centru de chirurgie cardiovasulară pediatrică presupune implementarea unei infrastructuri cu circuite speciale ale sălii de operaţie, reanimare, terapie intensivă, cu secţie de paturi, laboratoare şi explorări de specialitate. La acestea se adaugă dotările tehnologice ultraspecializate şi, bineînţeles, existenţa unei echipe de medici profesionişti, care asigură performanţa şi calitatea actului medical.

Spitalul Monza Bucureşti – Centru Cardiovascular a reunit toate aceste criterii în noua secţie dedicată Chirurgiei Cardiovasculare Pediatrice. Noul departament disponibil 24/24 h este dotat cu o recepţie de internări, cu bloc operator, cu secţie de anestezie şi terapie intensivă pediatrică, cu saloane dedicate copiilor şi zonă de joacă special amenajată pentru cei mici. Pentru realizarea unor servicii integrate, structura dispune de suportul secţiei de cardiologie pediatrică, a departamentului de radiologie-imagistică medicală şi a laboratorului de analize medicale din cadrul Spitalului Monza Bucureşti.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha