None

Hipnoza ne poate îmbunătăţi starea de sănătate

     Cu o sută de ani în urma hipnotizatorii erau consideraţi şarlatani, iar în Evul Mediu erau consideraţi vrăjitori.  

     Astăzi, hipnotizatorul este medic sau psiholog, specializat în domeniul hipnozei, şi poartă denumirea de hipnoterapeut.

     Astăzi hipnoza este o tehnică respectată.

     Hipnoza este o stare alterată dincolo de conştiinţa obişnuită, unde concentrarea, imaginaţia şi simţurile sunt accentuate, iar mintea este cea mai receptivă la sugestii.

     Clientul este întotdeauna în control complet în timpul fiecărei sesiuni de hipnoză.  

     Procesul este foarte relaxant. Odată ce clientul este în această stare de relaxare profundă, el este capabil să-şi amintească trecutul cu uşurinţă, claritate şi încredere. Se poate obţine, de asemenea, clarificarea şi înţelegerea unei probleme dintr-o perspectivă de nonadevăr şi judecată.  

     Hipnoza utilizează puterea inconştientului pentru a influenţa şi a obţine îndeplinirea obiectivelor dorite, a sentimentelor şi a comportamentelor. Cerinţele sunt doar dorinţa şi disponibilitatea pentru schimbare sau transformare.  

     Hipnoza rezolvă anumite probleme emoţionale sau de sănătate şi are o valoare deosebită pentru ca: •    Este o terapie şi pentru minte şi pentru corp •    Este neinvazivă – nu se introduce nimic în corpul dumneavoastră •    Nu este un medicament – de aceea nu are efecte secundare •    Este relativ ieftină – decât sa iei medicamente o perioadă lungă de timp, mai bine câteva şedinţe de hipnoză •    Organizaţiile de menţinere a sănătăţii si-au dat seama că hipnoza ar trebui să fie primul tratament încercat şi nu ultimul

      Hipnoza vă ajută să vă controlaţi comportamentul, să vă schimbaţi gândurile şi să vă folosiţi mintea pentru a vă controla corpul.

     Printre beneficiile hipnozei se numără: eliberarea de limitări, îndeplinirea obiectivelor dorite, conştientizare crescută, schimbarea obiceiurilor negative, un somn mai bun, managementul durerii, creşterea încrederii în sine, îmbunătăţirea capacităţii de concentrare, creşterea motivaţiei, scăderea stresului şi anxietăţii, greutatea corporală sub control, renunţarea la fumat, claritate mentală,  transformare personală, ameliorarea sănătăţii, dezvoltare spirituală, schimbarea gândirii negative, utilizarea întregului potenţial, a abilităţilor, intereselor şi cunoştinţelor în scopurile propuse.

     Hipnoza este un instrument terapeutic foarte des utilizat.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha