30
None

Herbagetica - CROM COMPLEX

 
Mineralele joaca un rol esential in functionarea corecta a organismulul, acestea fiind implicate in metabolizare, echilibrul apei din organism si sanatatea sistemului osos.
 
Cromul, ca si mineral, functioneaza in organismul nostru ca un micronutrient. Cromul are un rol chele in organism privind controlul zaharului din sange. Exista o foarte mica molecula-semnal numita Cromodulina ce se completeaza cu Insulina si are rolul de a creste puterea semnalului pe care il transmite, ajutand la scaderea glicemiei dupa mese. Aceasta molecula are, asadar, un rol metabolic specific, fiind un adjuvant in diabet. 
 
lmportanta Cromulul pentru organism: 
• Este indispensabil metabolismului carbohidratilor, fiind implicat direct in ceea ce este cunoscut sub numele de factorul de toleranta la glucoza.
• In alimentatie este absolut necesar, iar absenta lui predispune la obezitate. Poate fi important pentru persoanele cu diabet zaharat de tip I - pe acestia ii poate ajuta sa-si controleze glicemia si poate juca un rol in managementul diabetului instalat la varsta adulta.
• Ajuta la transferul glucozei din sange in celule si totodata in procesele energetice pentru sintetizarea de grasime, carbohidrati si proteine.
• Cromul Organic, spre deosebire de cel de sinteza, este mai usor de administrat si asimilat, avand, in consecinta, un efect rapid si eficient (este mult mai eficace, fara a avea efecte secundare daunatoare). Drojdia-de-bere, 100% naturale, este imbogatita cu Crom, mai exact cu 2000mcg/g Crom, ceea ce face ca aceasta formula sa fie mult mai intensa.
 
De ce sa alegl CROM Complex Organic? Pentru ca este cea mal eficienta formula organica cu asimilare maxima a Cromulul in organism. 
 
Drojdia-de-bere uscata si inactivata inglobeaza o colonie de ciuperci inferioare, cu dimensiuni microscopice. Acestea se cornporta "ca o fabrica de medicamente" si pot acoperi o serie de carente din organism precum: vitamina D, E (biotina), pe cele din complexul B (B 1, B2, B3, B5, B7, B8, B9, B12, B15), enzime si minerale in forme usor asimilabile de organism (calciu, magneziu, fosfor), dar si oligoelementele vitale pentru sanatate: Seleniu si Crom. Ajuta la mentinerea unui nivel echilibrat de stres, preventia cancerului de pancreas, asigurand si o piele sanatoasa.
Drojdia-de-bere uscata si inactivata isi pastreaza calitatile nutritive. Aceasta este plina de substante nutritive: complexul de vitamine B (mai putin vitamina B12), acid folic, seleniu, zinc si proteine. Este bine de stiut ca nu contine gluten si are un nivel redus de sodiu.
 
Acerola extract standardlzat cu 17% vltamina C este ideal pentru sustinerea sistemului imunitar. Facand o comparatie, 100 de grame de portocale contin 50 mg Vitamina C, pe 
cand 100 de grame de Acerola contine de la 1500 la 5000 mg de Vitamina C.
De notat este ca absorbtia Cromului este dependenta de nivelul de Vitamina C fara de care Cromul nu poate fi asimilat. Tocmai de aceea, produsul CROM Complex de la 
Herbagetica are in formula sa extract standardizat de Acerola, cea mal importanta sursa de Vitamina C naturala. Combinatia potenteaza biodiversitatea Cromului, completand 
totodata spectrul afectiunilor pe care CROM Complex Ie atenueaza.
Oferind zilnic organismului un aport adecvat de Crom reusim sa directionam glucoza spre celula, locul in care se transforma in energie, sa mentinem glicemia in limite normale si 
astfel sa impiedicam o serie de afectiuni grave ce pot sa ne puna viata in pericol. Formula CROM Complex propusa de Herbagetica este recomandata tuturor celor care practica o activitate fizica sau intelectuala intensa si au nevoie in permanenta de cat mai multa energie.
 
Aflati mai multe informatii despre vitaminele si minerale de la Herbagetica pe adresa 
www.herbagetica.ro sau la telefon 0372.918.888 
 

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha