60
None

Gral Medical a deschis o clinică nouă în zona de nord a Bucureştiului

Gral Medical a inaugurat în luna inanuarie a.c. o nouă unitate medicală în nordul Bucureştiului, ce îşi propune să ofere servicii medicale personalizate, într-o clinică modernă şi primitoare, ridicând astfel actul medical la un nou standard de calitate. 

Clinica Gral Băneasa este dotată cu aparatură performantă şi acoperă chiar de la deschidere 17 specialităţi medicale. Pacienţii din nordul capitalei vor beneficia de un produs nou: un abonament „altfel” cu multiple facilităţi pentru personae fizice, precum şi servicii clasice de abonamente corporate.

„Intră în politica noastră de dezvoltare să oferim servicii medicale cât mai aproape de pacienţi. De aceea, oferim un abonament „altfel”- abonamentul Favor, ce aduce posibilitatea de acumulare a banilor, dar în acelaşi timp asigură clienţilor accesul rapid la serviciile medicale, în maxim 24-48 de ore de la solicitare” a declarat actionarul Gral Medical, domnul Robert Şerban.

În cadrul clinicii lucrează deja medici renumiţi din cele mai importante specialităţi medicale, dar clinica îşi va dubla numărul acestora în urmatoarea perioadă.

Serviciile oferite sunt atât cu plată cât şi cu bilet de trimitere, iar noutatea o reprezintă dotarea clinicii cu un ecograf performant 4D, care oferă acurateţe şi control mai bun asupra diagnosticului pe mai multe specialităţi: ginecologie, cardiologie, urologie şi oftalmologie.

O altă noutate: oferim în regim ambulatoriu tratamentul hemoroizilor, printr-o tehnică nechirurgicală, cu rezultate foarte bune (RBL), iar ambulatoriul va fi susţinut şi de celelalte clinici din Bucureşti, care funcţionează în regim de spitalizare de zi sau spitalizare continuă.

Investiţia pentru deschiderea clinicii s-a ridicat la 200.000 Euro, iar bugetul de investiţii pentru anul 2016 se ridică la aproape 3.5 milioane de Euro, cuprizând deschiderea Secţiei de Radioterapie 2 din cadrul Spitalului OncoFort, mărirea numărului de paturi cu încă 40, două laboratoare şi un centru de mari dimensiuni în ţară.

Anul trecut compania a reuşit să deschida 2 clinici pe o suprafata cumulata de 2200mp în Bucureşti şi Ploieşti, în urma unei investiţii de peste 1.5 milioane Euro..

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar în prezent este lider pe segmentul oncologic şi al cardurilor de sănătate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical şi Medical Center Gral.

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha