None

Gral Medical

     Cu o experienţă de peste 9 ani, Gral Medical operează o reţea de 17 centre medicale, dintre care zece laboratoare, patru clinici, un centru de imagistică medicală şi două centre de radiologie dentară în Bucureşti şi judeţele Prahova, Dolj, Sibiu şi Argeş. Sub sloganul “ Suferinţe Vechi, Tratamente Noi”, Gral Medical a reuşit să implementeze servicii noi şi eficiente, pentru a veni în întâmpinarea pacienţilor cu  o alternativă la sistemul de sănătate existent. Astfel, în scurt timp, Gral Medical a devenit cea mai  dinamică companie de servicii medicale din România. Perseverenţa, performanţa, serviciile personalizate, inovaţia şi rezultatele obţinute stau la baza diferenţierii sale pe piaţa serviciilor medicale private din România.

Prin policlinicile şi laboratoarele sale, Gral Medical asigură o gamă completă de servicii medicale:

  •  Investigaţii şi consultaţii de specialitate;
  •  Analize medicale de laborator;
  •  Imagistică medicală (radiologie, CT, RMN, mamografie);
  •  Radiologie dentară;
  •  Abonamente de sănătate;
  •  Medicina muncii;
  •  Spitalizare de zi;
  •  Spitalizare de lungă durată (proiect în desfăşurare)

SPITALIZARE DE ZI

     DialiFort - Centrul de Dializă este un centru modern cu aparatură performantă, care vine în întâmpinarea pacienţilor cu insuficienţă renală cronică (IRC). Centrul este dotat cu 23 de aparate, oferind necesarul pentru 100 de dializaţi.

     Dializa fiind foarte solicitantă pentru pacienţi, aceştia sunt monitorizaţi permanent, urmărindu-se obţinerea unei stări cât mai apropiate de normalitate, calitatea vieţii fiecărui pacient în parte fiind foarte importantă pentru noi. Costurile pentru dializare sunt suportate integral de Casa de Asigurări de Sănătate.

     Fortlit - Litotriţia este recomandată pentru eliminarea pietrelor de la rinichi care nu au posibilitatea de a fi evacuate spontan (diametrul mai mare de 7-8 mm) şi cu diametru maxim de 2 cm, mai exact cu volum mai mic de 8 cm cubi.

     Procedura ESWL constă în folosirea undelor de şoc, care fărâmiţează calculii renali în fragmente mici ce pot fi eliminate apoi prin urină. Posibilitatea efectuării unei metode moderne şi neinvazive în condiţii de ambulatoriu scuteşte bolnavul de disconfortul unei internări şi urgentează vindecarea pacientului fără a apela la bisturiu. Tratamentul s-a efectuat pentru prima dată la Clinica Gral Diagnostic şi reprezintă prima intervenţie din sistemul privat, iar în prezent şi pacienţii din Prahova pot benefica de acest tratament.

     CalcaneoFort - Pintenii calcaneeni apar ca nişte proeminenţe osoase dezvoltate la marginea plantară anterioară a calcaneului. Afecţiunile asociate cu pintenii calcaneeni sunt: artrita (inflamaţia articulaţiilor), fasciita plantară, spondilita anchilozantă…etc.

     Tratamentul “ciocurilor la călcâie” s-a efectuat în premieră la Gral Medical.

     Prin efectele fiziopatologice specifice afecţiunii, această intervenţie duce la rezultate excelente cu o rată de satisfacţie a pacienţilor de peste 90%.

     Pentru efectuarea intervenţiei sunt necesare, de regulă, 3 şedinţe cu o durată de aproximativ 20-30 minute, la interval de 2- 3 zile.

     SoniFort - Plăgile cronice (ulcere de decubit, ulcere de gamba, plăgi ale piciorului diabetic, arsuri etc.) sunt o problemă din ce în ce mai mare în îngrijirea zilnică a pacienţilor şi o mare provocare pentru cadrele medicale specializate.

     Un tratament nou, simplu şi eficient pentru aceste afecţiuni este terapia SoniFort.

     Aparatul de ultimă generaţie, folosit pentru terapia cu unde de şoc a plăgilor şi rănilor ţesuturilor moi, este dotat cu un reflector parabolic care permite furnizarea de unde acustice defocalizate (radiale) pe o suprafaţă mare a ţesutului moale, cu o adâncime redusă de penetrare. Aceste unde simple nu generează în mod normal durere, iar utilizarea lor nu necesită anestezie. Tratamentul rănilor deschise adaugă un plus de valoare serviciilor de top oferite de Clinica Gral Colentina în specializarea dermatologie.

     OncoFort - În anul 2010 s-a lansat, în premieră în România, primul Centru Privat de Excelenţă în Tratarea Cancerului - OncoFort.

     Centrul reuneşte în premieră radioterapie, chimioterapie şi consult de specialitate internaţional. Nucleul centrului OncoFort îl reprezintă departamentul de Radioterapie, dotat cu aparatură de ultimă generaţie, care are la bază tehnologia IMRT-IGRT. Aparatul oferă tratament pentru o gamă variată de tipuri de cancer situate la nivelul întregului organism (plămâni, ficat, prostată, gât, metastaze osoase, colon, sân, coloană, cap etc).

     Pentru a putea oferi un plan de tratament la standarde europene, Gral Medical a reuşit să aducă în România 2 specialişti cu renume internaţional în oncologia medicală: Profesor Dr. Christoph Zielinski, coordonatorul Clinicii Oncologice şi Experimentale a Spitalului Universitar din Viena şi Profesor Dr. Christoph Zielinski, medic oncolog în cadrul aceluiaşi centru. Medicii vor oferi consultaţii pentru “first opinion” şi “second opinion” în vederea stabilirii unei diagnosticări corecte a cancerului şi pentru oferirea unui plan de tratament adecvat.

     Pacienţii români au acum posibilitatea de a fi consultaţi, în ţară, de cei mai buni specialişti din România şi Europa, fiind scutiţi astfel de eventualele costuri, greu suportabile, cu transportul şi cazarea în străinătate.

Gral Medical doreşte să angajeze peste 100 de persoane în unităţile noi de diagnostic şi tratament pe care le va deschide.

     Anul trecut, Gral Medical a rulat afaceri în valoare de 50,4 milioane de lei, în creştere cu aproximativ 20% faţă de 2009. Compania arată că segmentul de retail şi clinicile din reţea au înregistrat creşteri peste aşteptări, în timp ce segmentul corporate şi cel al contractelor naţionale au stagnat.

     Gral Medical a rulat anul trecut investiţii totale de patru milioane de euro, cea mai mare parte a acestora fiind alocată deschiderii centrului dedicat tratării cancerului OncoFort.

     În paralel cu deschiderea OncoFort, compania a întărit specialităţile de cardiologie şi dermatologie din Bucureşti şi Ploieşti cu aparatură performantă, iar laboratorul din Colentina a beneficiat de o linie complet automatizată de laborator, un sistem care poate asigura un volum de peste cinci milioane de analize pe an.

     Compania estimează că va înregistra o creştere de aproximativ 40% a cifrei de afaceri în acest an pe fondul diversificării serviciilor din unităţile medicale deţinute

     ”Dorim să angajăm peste 100 de persoane în unităţile noi de diagnostic şi tratament pe care le vom deschide în 2011. Până la sfârşitul acestui an  demarăm construcţia unui spital în Bucureşti, care va presupune o investiţie totală estimată la 30 milioane de euro. Spitalul va fi situat în zona piaţa Alba Iulia din Bucureşti, iar compania estimează că această unitate ar putea genera venituri începând cu anul 2013“, a spus Şerban Georgeta Director General Gral Medical.  

Detalii şi programări:

Call Center 021-323.00.00 (02) sau online la: www.gralmedical.ro

Comentarii


scorpion

Sunt din Ploiesti am o piatra la rinichi de 16 mm este asezata undeva sus la rinchi .Am examen urologic ,ecografie si tomografie facute la spitalul judetean ..Pentru spargerea ei conteaza cum este asezata? AS vrea sa incerc acest procedeu inainte dea face interventie chirurgicala . Acum va intreb , cu scuzele de rigoare aparatul cu care lucrati este performant am certitudinea ca scap de aceasta piatra la D-voastra . Fiindca am auzit ca si aceste aparate au anumiti indici de performanta in functie de batai s-au frecventa lor . Eu totusi vreau sa incerc , daca reusiti va fac publicitate. Va salut1

Sept. 24, 2011, 12:05 a.m.
0
1

Ada

Buna Scorpion, poate vin prea tarziu cu acest mesaj (sper ca ti-ai rezolvat deja problema fara sa ajungi la bisturiu), dar acum ceva timp fratele meu si-a spart o piatra la Gral de 18 mm si este multumit um a decurs procedura. Asa ca a mai recomandat si la altii sa mearga la ei.

Sept. 19, 2012, 11:48 a.m.
1
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha