None

Donna Medical Center - o clinică dedicată femeilor

     Donna Medical Center, o clinică medicală dedicată sănătăţii femeilor, şi-a deschis de curând porţile în Bucureşti pentru diagnosticul cancerului mamar, dar şi al altor afecţiuni mamare, ginecologice sau endocrinologice.

     Centrul oferă o soluţie integrată de servicii de sănătate: de la depistare precoce, diagnostic, analize de laborator, până la urmarire post-terapeutică şi şedinţe de consiliere psihologică. Acestea, alături de expertiza medicilor şi aparatura de ultimă generaţie, oferă posibilitatea evaluării rapide a afecţiunilor maligne şi benigne mamare, ginecologice şi endocrinologice într-un singur loc.

     Centrul cuprinde 7 cabinete si oferă următoarele servicii medicale:  

  1. - consultaţii de specialitate  (ginecologie, endocrinologie, oncologie, chirurgie, medicină internă, homeopatie, psihologie);
  2. - explorări imagistice (ecografie, sonoelastografie, mamografie);
  3. - analize de laborator;
  4. - puncţii mamare.

     „Echipamentele existente aici, de ultimă generaţie, ne permit efectuarea unor investigaţii complexe pentru diagnosticul afecţiunilor mamare şi pentru depistarea precoce a cancerului mamar: mamografie, ecografie mamară, sonoelastografie, puncţii mamare.” spune dr. Elena Claudia Teodorescu, manager Donna Medical Center.

     Donna Medical Center are în dotare un ecograf de ultimă generaţie, cu cea mai nouă şi performantă tehnică de sonoelastografie pentru părţi moi (sâni, tiroidă) din ţară. Sonoelastografia este utilizată pentru diferenţierea tumorilor benigne de cele maligne (mamare şi tiroidiene). Cifre

  1. •    Cancerul mamar este cel mai frecvent cancer la femei în Europa (26% din toate cancerele) şi este cancerul cu cea mai mare mortalitate la femei pe tot globul.
  2. •    În 2008, au fost 450 322 cazuri de cancer mamar în Europa.
  3. •    Se estimează că o femeie din nouă va fi afectată de cancer mamar de-a lungul vieţii.
  4. •    În 2008, cancerul mamar a determinat 458 503 decese în lume.
  5. •    Introducerea mamografiei ca metodă de screening pentru cancerul mamar a redus mortalitatea prin cancer mamar cu 30%.
  6. •    Cancerul de col uterin este al doilea ca frecvenţă la femei.

Campanie de reduceri de 50% în luna octombrie

     Luna octombrie este luna luptei împotriva cancerului de sân. De aceea Donna Medical Center anunţă o campanie de educare a femeilor cu privire la cancerul mamar şi reduceri de 50% pentru ecografii mamare şi examinări clinice ale sânilor.

     Programările se fac pentru toate zilele de miercuri din luna octombrie, la numerele de telefon: 021-2523232, 021-2523233, 0374080008.

     Pentru mai multe informaţii puteţi sa accesaţi şi site-ul Donna Medical Center: www.donna-medicalcenter.ro  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha