14
None

Cum tratăm roșeața severă a tenului?

Rozaceea este o afecțiune inflamatorie cu manifestări cutanate variate. Sunt cunoscute 3 stadii ale rozaceei care debutează cu prerozacee. Intensitatea roșeței crește gradual de la un stadiu la altul, culminând cu noduli inflamatorii, hiperplazie tisulară (umflarea excesivă a ţesutului cutanat) şi rinofima (hipertrofierea neregulată şi deformată a nasului).

Cauzele apariţiei rozaceei sunt încă necunoscute (sistem imunitar scăzut, dereglări ale sistemului neurovascular, s.a.), printre acestea s-a constatat şi o predispoziţie pe cale genetică. După 2 ani de cercetări, compania franceză de dermato-cosmetice, ISISPHARMA a îmbunătățit formula gamei RUBORIL cu noul complex β-CALM. Acesta conține 4 ingrediente active: Biofitex, vitamina B3, Betaină, β acid gliciretinic care acţionează simultan pentru a întări funcţia de barieră a pielii şi pentru a reduce cauzele de apariţie a roşeţii.

β-CALM COMPLEX ajută la reducerea eritemului, vasodilataţiei, întărirea capilarelor. De asemenea, restructurează bariera cutanată afectată, reduce inflamaţia neurogenică şi nu în cele din urmă reduce angiogeneza (procesul de formare a noilor vase de sânge).

Curăţare

Prima etapă în îngrijirea tenului cu rozacee papulo-pustuloasă îl reprezintă curăţarea tenului. RUBORIL LOTION este o loţiune demachiantă calmantă care curăţă impurităţile în mod delicat, fără a fi agresivă cu pielea deja inflamată. Are un ph fiziologic, calmează şi catifelează. Aplicaţi cu ajutorul unui disc demachiant, de două ori pe zi, fără a clăti ulterior.

Îngrijire complementară

Roşeaţa tenului ca efect al rozaceei impactează în mod negativ viaţa pacienţilor prin izolare, ruşine, stres, pierderea stimei de sine. Pentru a masca aceste imperfecţiuni, o bună alternativă a fondului de ten o reprezintă produsul RUBORIL expert 50+ cremă anti-roșeață nuanţatoare, hidratează pielea şi oferă protecţie împotriva razelor UV în timp ce pigmentul uniformizează culoarea tenului şi matifiază. O puteți utiliza dimineața pe față și gât și reaplica în timpul zilei dacă este necesar.

Întreabă farmacistul despre gama RUBORIL!

Tratament

Rozaceea este o afecțiune cronică. Evitarea factorilor favorizanți, îngrijirea zilnică a pielii și tratamentul de lungă durată sunt importante în menținerea echilibrului clinic. Crema METRORUBORIL A.Z. diminuează în mod eficient intensitatea roşeţii severe şi reduce imperfecţiunile asociate. Formula sa concentrată combină 15% acid azelaic, glicerină 2% şi complexul β-calm cu proprietăţile de a reduce leziunile inflamatorii şi roşeaţa în 4 săptămâni. De asemenea, complexul de ingrediente active îmbunătăţeşte microcirculaţia cutanată, hidratează şi calmează pielea. A se utiliza dimineața și seara pe pielea curățată în prealabil.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha