None

Cum să poţi când nu mai poţi?

     Trebuie să recunoaştem că dorinţa sexuală este cea care stă la baza unora dintre cele mai puternice impulsuri umane, medicii ajungând la concluzia că o viaţă sexuală sănătoasă şi o activitate sexuală normală sunt importante pentru sănătatea şi echilibrul organismului uman.

     Tema mult dezbătută în zilele noastre, tulburările de erecţie, impotenţa (numele cunoscut al disfuncţiei de dinamică sexuală la bărbaţi) privesc deopotrivă adolescenţii, maturii şi vârstnicii, nu numai pentru că au legatură directă cu procrearea, ci şi pentru că sexualitatea împlinită (însoţită, fireşte, de dragoste) prelungeşte viaţa.

     Nu există o vârstă precisă a declinului potenţei sexuale la bărbat, dar există anumiţi factori care o pot influenţa: starea socială, economică, atitudinea partenerei, educaţia, starea civilă. Tulburările se instalează de obicei lent, rareori brusc.

     Impotenţa poate avea cauze fizice sau medicale (DZ, boli neurologice, alcoolism, afecţiuni cardiace, dezechilibre hormonale, efectul unor medicamente) sau cauze psihologice (stres profesional, anxietate, depresie, probleme maritale, efectele unei traume sexuale anterioare).

     Singurul simptom al impotenţei este incapacitatea de a obţine sau de a menţine o erecţie suficient de mult timp pentru a avea un contact sexual.

     Din multitudinea de leacuri şi tratamente pentru bărbaţi, dr. Ionuţ Moraru vă recomandă următoarele produse:

     STAND UP® capsule asociat cu STAND UP® gel – acţiunea cumulată a substanţelor active conţinute în cele cinci tipuri de plante (guarana, ginseng siberian, extract de Ginkgo biloba, extract de serenoa repens, yohimbe) determina apariţia  efectelor pozitive asupra funcţiei sexuale masculine prin efect energizant, afrodiziac, vasodilatator, androgenic.

     MASCULIN® – prin formula sa unică, determină  creşterea atât a performanţelor sexuale cât şi a funcţiilor întregului aparat reproducător masculin. Zizyphi radix creşte fluxul sangvin în corpii cavernoşi; extractul de ţelină stimulează funcţia sexuală şi intervine în creşterea potenţei; ginkgo biloba îmbunătăţeşte circulaţia sangvină; ginsengul roşu susţine producţia de testosteron, iar atomizatul din larve de trântor îmbunătăţeşte funcţia sexuală. masculina.

     ROYAL TONIC POTENT® - este un produs natural care reechilibrează şi dinamizează viaţa sexuală a cuplului.

    TRIBULUS TERRESTRIS - utilizat de secole în medicina Ayurvedică în tratarea tulburărilor de dinamică sexuală; la bărbaţi creşte sinteza de testosteron, spermatogeneza şi mobilitatea spermatozoizilor.

     TELINA - indicată în cazul disfuncţiilor sexuale şi al creşterii performanţelor sexuale.

     MUIRA PUAMA - denumit şi “copacul potenţei”, muira puama a devenit foarte cunoscut în lumea medicală datorită efectelor favorabile asupra stării fizice a organismului şi asupra activităţii sistemului nervos central (neurotonic şi adaptogen). Este recunoscut în primul rând pentru efectele la nivelul aparatului reproducător, având rolul de a combate tulburările de dinamică sexuală, disfuncţiile erectile şi scăderea libidoului.

     MACA  - cunoscută că “ginseng  peruvian”, are efecte benefice asupra dinamicii sexuale, fiind binecunoscută pentru creşterea dorinţei sexuale, a libidoului şi performanţelor sexuale masculine.

      Dr. Ionuţ Moraru vă PROpune asocierea acestor produse cu alte produse naturale:

  • creşterea performanţelor sexuale: Ziziphy/Feminin®
  • reglator hormonal: ApiPropPolen®;
  • afrodiziac: Damiana
  • adaptogen: Ginseng Siberian / Ginseng C®.

      Produsele prezentate mai sus sunt disponibile în farmacii şi plafare. Pentru mai multe detalii sau comenzi sunaţi la numerele 021.351.47.77 sau 0724.330.875 sau accesaţi site-urile nostre:www.medicalab.ro şi www.pronaturashop.ro!

Comentarii


galdean

Buna ziua si la multi ani.Eu am luat anul trecut capsule TELINA nu la folie cum se gasesc acum si mi-a mers binisor dar nu le mai gasesc.Am 45 de ani si factori sunt destui care m-au adus intr-o situatie mai dificila pt mn si sotia mea.Daca mai exista TELINA dar nu la folie va rog sa-mi dati un rasp ,sau cva mai bun ar fi mai bn.Va multumesc.Crsitian .G.

Jan. 2, 2013, 10:43 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha