15
None

Cum îi ajutam pe copiii obezi?

     Conform  Organizatiei  Mondiale  a  Sanatatii,  în România  sunt  4  milioane  de  obezi,  iar  peste  50% dintre copii au grade variate de obezitate.

Cauzele sunt legate atât de alimentatia incorecta  a  copiilor,  de  dezechilibrul  nutrientilor  din  diete, stresul din viata de zi cu zi, iar alternativele de tratament pentru copii sunt extrem de putine.

     Obesimed  este  un  produs  a  carui eficacitate  a fost  demonstrata  clinic  cu  rezultate  remarcabile  în tratarea  obezitatii  pediatrice.

     Obesimed  absoarbe mari cantitati de apa si formeaza în stomac o substanta naturala care contribuie la umplerea acestuia.

    Astfel, se induce si  mentine senzatia de satietate prin  ocuparea  unei  parti  din  volumul  gastric. Gelul întârzie  evacuarea  gastrica  spre  intestin  unde  blocheaza partial absorbtia glucidelor, lipidelor si a colesterolului, dupa care se elimina fara a fi absorbit.

     Recomand Obesimed pentru prevenirea alimentatiei excesive, în sustinerea unei diete echilibrate, ca ajutor sigur si eficace în tratamentul obezitatii la copii.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha