None
232

Cum evităm efectul yo-yo

     Una dintre cele mai mari probleme cauzate de excesul de zel în curele de slăbit este efectul yo-yo. Scăderea rapidă în greutate duce la slăbirea organismului, iar kilogramele pierdute sunt recâștigate imediat după ce cura a fost întreruptă. Pentru a preveni apariția acestui dezechilibru, soluția stă în urmarea unei cure care ajută la pierderea progresivă și eficientă a kilogramelor în plus. Folosirea suplimentelor alimentare pentru slăbit este indicată doar dacă acestea propun o scădere în greutate naturală şi echilibrată.

Cum apare efectul yo - yo?

     În timpul unei  diete alimentare stricte, metabolismul scade, iar în momentul în care se revine la alimentația normală, organismul începe să stocheze grăsimile, așteptându-se la o nouă scădere a aportului de substanțe nutritive. Din cauza încetinirii metabolismului, grăsimile nu sunt arse la fel de repede ca înainte de începerea dietei, astfel că se poate ajunge la o greutate chiar mai mare decât cea inițială.

     Cele mai multe produse pentru slăbit promit o pierdere spectaculoasă de greutate, dar nu garantează că nu vom pune kilogramele pierdute la loc. Un supliment nutritiv sănătos şi performant este acela care propune o modalitate eficientă de a scăpa de kilogramele nedorite, dar și de efectul yo-yo. Ultima noutate din România în materie de suplimente de slăbit, Chilliburner, asigură o slăbire progresivă, de 2-4 kilograme pe lună, având la bază un proces natural de ardere a grăsimilor, datorită substanţei active extrasă din ardeiul iute numită capsaicină.

    Suplimentul de slăbit bazat pe capsaicină (extract natural de ardei iute), ceai verde și inulină este un preparat detoxifiant puternic, ce descompune celulele de grăsime în mod natural, reglează digestia, reduce pofta de mâncare și stimulează metabolismul. Totodată, acest supliment alimentar împiedică noi depuneri de grăsime, eficientizând procesul de slăbire pe termen lung şi împiedicând apariția efectului yo-yo.

    Principala premisă în prevenire efectului yo-yo este slăbirea sănătoasă, aceasta însemnând un echilibru între alimentație corectă, stil de viață sănătos și exercițiu fizic. Deși nu implică un regim alimentar drastic, suplimentul de slăbit bazat pe ardei iute este recomandat în asociere cu sportul şi ajută metabolismul pentru un consum optim de energie.

Pentru mai multe informații, accesați www.chilliburner.ro

Sursa: Sănătatea Press Group

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha