None

Combatarea dependentei de alcool

ţ a de alcool

Alcoolismul, cunoscut de asemenea drept "dependenţa de alcool", este o boală care constă în nevoia puternică de a bea, şi neîncetarea consumării băuturii în momentul în care apar probleme provocate de alcool, ca de exemplu pierderea slujbei sau încălcarea legii şi consecinţele acesteia. ţa de alcool include patru simptome: nevoia incontrolabilă de a consuma alcool; pierderea controlului - incapacitatea de a se limita la un singur pahar de băutură la o ocazie deosebită; dependenţă psihică - simptome provocate de abţinerea de la alcool, ca de exemplu ameţeli, greaţă, anxietate, tremurături şi transpiraţie abundentă; toleranţa - nevoia de a creşte cantitatea de alcool consumată pentru a-i simţi efectele;

Pentru a veni în întâmpinarea persoanelor care au astfel de probleme se recomandă utilizarea produsului Alcool Stop care în compoziție: Ginseng alb 0,050 g/cps, Hippophae 0,100g/cps, Passiflora 0,070 g/cps, Hyperici 0,070g/cps. Acest produs este creat special pentru persoanele care se află în cure de dezintoxicare etanolică. Efectele produsului determinate de asocierea celor patru specii botanice sunt: antidepresiv, sedativ, vitaminizant.

Studii recente au evidenţiat capacitatea ginsengului de creştere a activităţii alcooldehidrogenazei, responsabilă de metabolizarea etanolului în organism.

Produsul este recomandat ca adjuvant în cure de dezalcolizare şi se administrează 1 cps de 3/zi în cure de 1 lună.

Pentru mai multe detalii si comenzi sunaţi la 0724330875 sau scrieţi la ionutmoraru@softnet.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha