None

Centrul Medica Focus-o noua alternativa la standarde europene pentru servicii medicale complete

Cum a prins contur ideea acestui nou şi modern centru medical?

Activitatea Centrului Medical Focus a început de fapt în urmă cu 5 ani, prin prestarea de servicii de laborator (Focus Lab Plus). Evoluţia ascendentă-valorică şi ca volum de investigaţii a condus, în timp, la oportunitatea desfaşurării în paralel de activităţi clinice. Aşa a apărut Centrul Medical Focus. Fideli acestui mod de a gândi, ne-am propus şi am realizat completarea serviciilor medicale, oferindu-le pacienţilor noştri cel mai modern şi complet centru de imagistică medicală, Centrul Imagistic Focus.

Ce aduceţi nou pe piaţa medicală şi în folosul pacienţilor?

Practic, Centrul Medical Focus oferă întreaga gamă de specialităţi medicale în ambulator şi efectuează toate investigaţiile biologice şi de imagistică care susţin aceste specialităţi.

Un mare avantaj al nostru este că aparatura pe care o utilizăm este nouă şi de ultimă generaţie, pentru toate specialităţile. Parte din aparatura imagistică este sub mentenanţa on-line a producătorului. În acest context aplicăm şi noţiunea de telemedicină, fiind în măsură să consultăm second-opinion, în timp real, pentru cazuri deosebite la centrele de prestigiu din ţară şi din lume, cu care colaborăm.

Cum aţi ales locaţia, de ce în estul capitalei?

Demersul nostru de a înfiinţa această clinică răspunde pe de o parte lipsei în zona în care ne aflăm a unui aşezământ medical similar, deci venim în întâmpinarea

nevoilor populaţiei iar pe de altă parte urmăreşte scăderea presiunii, în măsura posibilităţilor noastre, asupra instituţiilor medico-sanitare aflate în contract cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, cu care de altfel şi noi colaborăm în unele domenii de activitate. În plus, unicitatea unor investigaţii şi dotări medicale, fac din centrul nostru o atracţie pentru locuitorii întregii capitale şi a zonelor limitrofe. Putem spune, lărgind puţin cadrul, că suntem amplasaţi chiar în estul ţării, în imediata apropiere aflându-se Autogara Obor, cap de linie pentru cursele de persoane din cele mai importante zone din estul României. Am creat astfel tuturor accesul extrem de facil la servicii medicale moderne.

Aţi dezvoltat programe de abonament sau de fidelizare a pacienţilor?

Ne-am propus dacă putem spune aşa, să “umanizăm” odată în plus relaţia cetăţeanului cu prestatorul de servicii medicale prin creşterea adresabilităţii, a respectului reciproc cât şi prin înaltul nivel şi promptitudinea prestaţiei medicale. Mai mult, în contextul provocărilor resimţite de sănătatea publică la nivel mondial şi naţional, clinica noastră oferă gratuit în perioada 10 mai – 10 iulie consultaţii de medicină generală pentru adulţi şi copii, acesta fiind doar primul pas spre stabilirea unei legături instituţionale pe termen lung între noi şi cetăţean, printr-un sistem atractiv de abonamente.

Ce vă doriti în viitorul apropiat?

Dorim ca prin prestaţia noastră să convingem pacienţii că suntem parteneri seriosi, prietenoşi şi accesibili.

Comentarii


Felecan Elena

Fac analize la dv.la 6 luni. Sunt in evidenta la medic de familie dr. Tufa si la oncologie. Am facut ex. Papanicolau pe data de 7.12.2015. Pe buletin e tiparit cod pacient 13433 cod cerere 9971. La toate analizele efectuate anterior am cod pacient 7377 inclusiv analizele de sange din 7.12.2015. Sunt dezorientata. Esre corect examenul Papanicolau din 7.12.2015?

Jan. 13, 2016, 6:05 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha