30
None

CU LILITUSS TOATĂ FAMILIA E PROTEJATĂ!

LILITUSS ELIXIR - 200 ml este un sirop din categoria suplimentelor alimentare care conține o combinație de 6 plante sub forma a 2 tipuri de extracte (decoct și tinctură) și 2 uleiuri esențiale. Aceste caracteristici conferă siropului acțiunea unui balsam emolient și protector al căilor respiratorii. Formula îmbogățită cu miere și uleiuri de mentă și anason completează eficiența siropului și îi conferă acestuia un gust plăcut. Siropul LiliTUSS ELIXIR este disponibil în varianta pentru adulți, LILITUSS ELIXIR sirop pentru adulți, dar și în varianta pentru copii, LILITUSS ELIXIR sirop pentru copii.BENEFICII

Pătlagina este utilizată în tusea  productivă pentru efectul expectorant, fiind folosită în afecțiuni ale tractului respirator și pentru efectul emolient, antiseptic și antibacterian (efectul emolient fiind sporit și de mierea din compoziția produsului). Fluidifică secrețiile bronșice, elimină mucusul și sputa, decongestionează căile respiratorii.

Ciuboțica cucului are acţiune antispastică, emolientă, fluidifiantă a secreţiilor bronşice, secretolitică, fiind ,astfel, util atât în tusea umedă, cât și în cea uscată.

Cimbrul de cultură conține timol care este principalul responsabil pentru acţiunea expectorantă şi antiseptică cu efect asupra infecţiilor respiratorii. Acţiunea expectorantă ajută la creşterea secreţiei fluidului mucos la nivel bronşic şi ajută la eliminarea flegmei prin amplificarea mişcărilor ciliare.

Grindelia este în special utilă pentru tratarea afecţiunilor respiratorii. Grindelia acţionează asupra distribuţiei cardio-pulmonare în cazul tusei uscate. Grindelia este un remediu eficient pentru bronşită.

Uleiul de mentă, cât și uleiul de anason au efect calmant și expectorant, contribuind la decongestionarea căilor respiratorii și subțierea mucusului.

Nalba mare, datorită conținutului ridicat de mucilagii, are o deosebită acțiune, emolientă, dar  și expectorantă și fluidifiantă asupra secrețiilor bronșice.

Lichenul de piatră  are efect antiinflamator datorită conținutului de lichenină (polizaharid) util în traheobronsite. Este, de asemenea, emolient și calmant, contribuind din plin la efectul de balsam al siropului.

Mierea din compoziție contribuie la un efect emolient crescut, dar și la menținerea sănătății tractului respirator superior și inferior.


Se recomandă adulților cu afecțiuni ale tractului respirator care implică tuse seacă, iritativă, dar și tuse cu expectorație (bronșite, traheobronsite, astm bronșic, răceală, gripă, pneumonie) sau orice condiție de natură să afecteze sănătatea tractului respirator superior și inferior.


Datorită unui sinergism de potențare a acțiunii celor 4 componente principale, LILITUSS ELIXIR pentru copii este un remediu eficace recomandat în caz de bronşite, pneumonie, astm bronşic, răceală și gripă sau orice disfuncţii respiratorii asociate , în special, sezonului rece pentru tratarea tusei umede sau uscate, iritative prezentă în astfel de afecțiuni și pentru restabilirea confortului de la nivelul căilor respiratorii.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha