None

CORD BLOOD CENTER lansează creditul pentru celule stem

     CORD BLOOD CENTER, prima bancă de celule stem din România și lider național în domeniu, continuă seria noutăților cu care a obișnuit deja publicul și facilitează clienților săi accesul la creditul pentru celule stem, în parteneriat cu Banca Transilvania.

     Oportunitatea acestui credit? Venirea pe lume a unui copil este o perioadă provocatoare pentru orice cuplu, iar acest lucru se reflectă și în cheltuielile familei, din care o parte importantă merge acum către copil. Așa că fiecare leu în plus contează, chiar și când este vorba de sume care înainte păreau neînsemnate.

     Creditul oferă o sumă maximă de 1.000 euro (în echivalent lei), rambursabil în 12 rate lunare, pentru a recolta la naștere prețiosul sânge placentar. Suma acoperă costurile acestei proceduri medicale, de 3.270 RON.

     Gândit special pentru cea mai provocatoare perioadă pentru un părinte - primul an din viața copilului, creditul pentru celule stem are multiple avantaje. În primul rând, există posibilitatea achitării creditului în avans, fără penalităţi. Gradul de îndatorare este de până la 70%, fiecare părinte fiind liber să aleagă un procent potrivit cu situația sa financiară. Ratele pot fi achitate direct din contul curent, iar creditul poate fi accesat atât de soţi, cât şi de rudele de gradul I. Nu în ultimul rând, costurile asociate creditului sunt foarte reduse – dobânda fiind ROBOR6M + 5,25 pp=12,2%.

Exemplu de calcul:

  • Valoare credit: 3.270 RON
  • Perioadă creditare: 12 luni
  • Dobânda ROBOR 6M + 5,25 pp
  • Comision de analiză: 0 RON
  • DAE (Dobânda Anuală Efectivă): 12,91 %
  • Rata lunară: 290,84 RON
  • Valoarea totală de rambursat: 3.490,10 RON

     Documentele necesare pentru a beneficia de acest credit sunt: acte doveditoare de venit (adeverinţă de venit şi copie după cartea de muncă); alte acte doveditoare de venit (pensii, chirii, dividende, alte venituri cu caracter permanent); fişa fiscală pentru anul anterior; acte de identitate soţ/soţie; contract de servicii semnat cu CORD BLOOD CENTER.

     Mai multe informații pot fi obținute de la oricare dintre sediile CORD BLOOD CENTER din București, Cluj sau Timișoara sau de pe www.cordcenter.ro, precum și de la oricare din unităţile teritoriale ale Băncii Transilvania din întreaga ţară.

Sursa: comunicat de presa Cord Blood Center

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha