11
None

Biorevitalizarea pielii cu aminoacizi si acid hialuronic

     Ridurile apar în urma slăbirii ţesutului cutanat, care îşi pierde proprietăţile elastice şi capacitatea de a se adapta la mişcările faciale şi la forţa de gravitaţie. Această pierdere a rezistenţei este cauzată de deteriorarea, de-a lungul timpului, a fibrelor de colagen, a elastinei şi a tuturor componentelor pielii.

     După apariţia ridurilor există două posibilităţi de a le corecta, prin injectarea unei substanţe de umplere a pielii [filler], care creşte volumul şi ascunde ridul, sau a unui produs care reactivează procesul de producere a colagenului, iar reducerea ridurilor se face prin îmbunătăţirea calităţii pielii.

     Un exemplu ar fi produsul Jalupro , o formulă injectabilă sterilă absorbabilă, care conţine aminoacizi şi acid hialuronic. Cu cât este mai mare cantitatea de aminoacizi cu atât mai mare va fi vitalitatea şi numărul celulelor care formează colagenul. În consecinţă, aspectul pielii va fi îmbunătăţit vizibil. Sunt recomandate 4 şedinţe, câte una pe săptămână, injectând o cantitate suficientă de Jalupro. După primele şedinţe se poate observa o îmbunătăţire a tonusului şi a densităţii pielii.

     În sinergie cu produsul Jalupro, gama Proglyme completează şi amplifică rezultatele obţinute în urma tratamentului de biorevitalizare. Dacă sunt corect aplicate sau administrate, toate produsele acţionează atât separat cât şi sinergic. Totuşi, este recomandată administrarea concomitentă a proglyme miniflacoane buvabile cu Jalupro , iar pentru menţinere se recomandă aplicarea zilnică a produselor dermocosmetice din gama Proglyme.

     Avantajele terapiei pe bază de aminoacizi sunt reprezentate prin sinteza neocolagenului care ajută la corectarea defectelor cutanate prin îmbunătăţirea calităţii pielii, şi nu prin umplerea artificială a ridurilor.

     Aceste tipuri de tratamente se efectuează cu succes în clinica Aesthetic Line.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha