30
None

Bio Active MC , produs japonez de excepţie !

Am fost contactați de aparținătorii a două persoane care au folosit Bio Active MC.

Aceste cazuri sunt relatate de aparținători către distribuitorul Magazinul Paradisul Verde din Brașov

Acum 6 ani, doamna C.U. a aflat că are o tumoră la coloană, iar medicul i-a spus că se poate opera dar nu va mai putea să meargă. În timp ce era în spital, cineva i-a spus de această ciupercă miraculoasă (Agaricus Blazei). Fata doamnei a venit la noi la magazin și a cumpărat această ciupercă la pliculețe. Doamna a început să consume 3 plicuri pe zi și după o perioadă de câteva săptămâni s-a dus din nou la medic. Acesta a fost foarte surprins când a văzut că tumora s-a adunat într-un loc lângă coloană ca o gelatină și a putut face operația curățând acel loc foarte ușor.
La scurt timp doamna a părăsit spitalul pe picioarele ei!
Din păcate nu m-am mai întâlnit cu fata doamnei ca să aflu dacă doamna s-a vindecat complet sau…..nu!

L.T.: Am ales să folosesc extractul din ciuperca medicinală Agaricus Blazei Bio active - plicuri, după ce colegii de muncă m-au convins că produsul are nenumărate efecte benefice asupra organismului, în mod special asupra sistemului imunitar.
Am observat îmbunătățiri semnificative ale stării de sănătate când am avut o raceală puternică. În acea vreme am luat un plic/zi, timp de 3 zile, efectul benefic simțindu-se din prima zi, simptome ca febra și starea de rău generală dispărând ca prin minune. De asemenea, am auzit de la cunoștințe că produsul dă rezultate foarte bune în boli grave, cum ar fi cancerul, după un program intensiv cu 3-4 plicuri pe zi pe o durată de 3 luni.
Sunt atât de mulțumită de produs încât mi-am propus să urmez o cură cu un plic pe zi, timp de o lună, pentru întărirea imunității și revitalizarea organismului.


Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

Notă: Bio Active MC este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcţie de organismul fiecărei persoane, dar este întru totul natural şi ajută la buna funcţionare a organismului. De asemenea, prin bogatul conţinut de Beta-D-Glucan, luptă cu celulele canceroase. Vă recomandăm să îl achiziţionaţi din punctele autorizate de pe site-ul nostru, pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare.

De ce Bio Active MC?

• Deoarece sănătatea este mai bună decât toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Deoarece conţine 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită „Ciuperca lui Dumnezeu”, cunoscută pentru acţiunea anti-tumorală puternică.

• Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrăşăminte chimice.

• Deoarece Bio Active MC îţi oferă garanţia calităţii japoneze, prin mărcile primite de la asociaţii de Medicină Alternativă şi Complementară din Japonia.

• Deoarece îl achiziţionezi din farmacie sau plafar, cu indicaţii de administrare personalizate.

• Deoarece vezi minime îmbunătăţiri ale stării de sănătate în 10-12 ZILE!

• Deoarece sănătatea este mai bună decat toate şi meriţi să ai parte de ea!

• Conţine 120 de elemente necesare organismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) şi este uşor de înghiţit şi uşor de asimilat!

Daniela Cismaru Inescu

SC Euro Japan Trading,

Tel/Fax: 0368/ 452 849, Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha