None

Banca Transilvania a cofinanţat cea mai nouă clinică din Satu Mare

     Cea mai nouă clinică de obstretică şi ginecologie din Satu Mare, GYNOPRAX (www.gynoprax.ro), a fost realizată şi cu sprijin financiar de la BT. Valoarea totală a proiectului este de 650.000 euro, aportul BT - prin linia de afaceri specializată, Divizia Pentru Medici - fiind de 300.000 euro. Clinica a accesat, de asemenea, prin Banca Transilvania, fonduri europene nerambursabile pentru partea de construire şi dotări.

     Andrei Baican, Directorul Diviziei Pentru Medici din cadrul Băncii Transilvania, declară: „Impreună cu colegii noştri de la Sucursala BT Satu Mare şi de la Divizia Pentru Medici am susţinut, încă din faza de idee, acest proiect. Este încă un argument că Banca Transilvania susţine creditarea, ideile noi de afaceri şi, bineînţeles, medicii întreprinzători”.

GYNOPRAX – echipă, dotări şi confort

     Activitatea clinicii este coordonată de dr. Mircea Muncean, medic specialist în obstretică-ginecologie, doctor în ştiinţe medicale. Echipa este formată din aproximativ 30 de angajaţi, care au găsit la GYNOPRAX un mediu la cele mai înalte standarde, pentru desfăşurarea activităţii. Clinica dispune de 3 cabinete pentru consultaţii, saloane totalizând 12 paturi, sală de naşteri, sală de operaţii, un compartiment pentru terapie intensivă, o secţie de neonatologie şi laborator propriu. Datorită dotărilor, saloanele sunt la un nivel de confort hotelier, cu posibilităţi de cazare „rooming in”, cu mama şi copilul în aceeaşi încăpere, pentru asigurarea unui microclimat intim şi familial.

Banca Transilvania susţine medicii

     BT, banca oamenilor întreprinzători, oferă suport medicilor care vor să dezvolte sectorul medical privat, ţinând cont de faptul că acesta înregistrează în continuare o cerere semnificativă de finanţare. Din 2007, Banca Transilvania are o linie de afaceri dedicată  sectorului medical, Divizia Pentru Medici, prin care sunt oferite produse şi servicii concepute pentru a acoperi nevoile specifice de finanţare profesionale şi personale ale medicilor. Diferenţa majoră faţă de celelalte oferte bancare constă în modul de stabilire a sumelor maxime creditate, a analizei solicitărilor de finanţare, pe baza competenţelor şi activităţii profesionale, ceea ce conferă Diviziei Pentru Medici foarte multă flexibilitate.

     Banca Transilvania are acum aproximativ 22.000 de clienţi medici şi cabinete medicale, 10 agenţii dedicate colaborării cu medicii şi personal specializat. Destinaţia banilor de la BT a fost atât pentru activităţi start-up, cât şi pentru dotarea sau dezvoltarea unor cabinete şi clinici deja existente.

     Şi în 2011 unul dintre focusurile Băncii Transilvania va fi comunitatea medicală. BT va lansa şi va dezvolta produse menite să contribuie la îmbunătăţirea sectorului medical, prin încurajarea antreprenoriatului în acest domeniu, a deschiderii de cabinete şi clinici private, pentru ca pacienţii să beneficieze de standarde înalte, din toate punctele de vedere.

Sursa: comunicat de presa Banca Transilvania

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha