11
None

Avantajele laserului Cutera Titan în menținerea tinereții pielii

     Cutera Titan este o tehnologie cu lumină infraroșu, unică în lume, care reprezintă o alternativă naturală pentru întinerirea cutanată. Folosind energia luminii pentru a stimula producția nouă de colagen în profunzimea pielii, Titan întinde pielea de pe față, brațe, abdomen și picioare. Este soluția ideală pentru a vă îmbunătăți aspectul pielii, fără injecții neplăcute și fără intervenții chirurgicale care presupun un timp de recuperare mai lung.  

    Cutera Titan folosește o lumină infraroșu, controlată, în deplină siguranță, pentru a încălzi dermul. Încălzirea produce contractarea imediată a colagenului din derm, conducând la întinderea pielii. În timpul procedurii, suprafața pielii este protejată în permanență prin fazele de răcire care alternează controlat cu încălzirea. După procedură, producția nouă de colagen provoacă în continuare întinderea pielii, îmbunătățind aspectul pielii laxe, al ridurilor sau al șanțurilor nazo-labiale.

     Noua tehnologie se utilizează cu succes pe mai multe zone ale corpului care prezintă piele lăsată. Pielea laxă de pe maxilar, abdomen și braț răspunde foarte bine la această procedură, un singur tratament producând rezultate deosebit de bune la unii pacienți.

     Deoarece procedura folosită de Titan constă în încălzirea țesutului aflat sub suprafața pielii și fiind complet sigură, se pot trata atât femei cât și bărbați de orice vârstă și cu orice tip de piele.

    În plus, efectul de lifting realizat în urma procedurii Titan poate fi îmbunătățit cu ajutorul toxinei botulinice și al fillerelor (substanțe de umplere pe bază de acid hialuronic). Când aceste proceduri sunt spațiate corespunzător, ele acționează sinergic și contribuie la obținerea unui aspect de întinerire cutanată cu rezultate vizibile.

    Laserul Titan sporește efectul toxinei botulinice și al fillerelor, scade cantitatea de substanță de umplere pentru riduri și permite un interval mai lung între injectările de toxină botulinică.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha