None

Aliatul ideal impotriva disconfortului reumatismal

Se apropie cu paşi repezi sezonul rece şi totodată reapare disconfortul asociat durerilor musculo-osteo-articulare. Pentru a veni în ajutorul pacienților se recomandă produse care să acopere atât fazele acute cât şi pe cele cronice.

Pentru afecţiunile reumatismale cronice recomandat este Rheuma flex ® gel o combinaţie perfectă de plante: arbore de tămâie (Boswellia serrata); arnică (Arnica montana); gheara diavolului (Harpagophytum procumbens); salcie (Salix alba); extract de albine; capsici. Produsul poate reduce inflamaţiile şi durerile articulare, redând confortul; creşte mobilitatea articulară. Asocierea plantelor cu veninul de albine potenţează acţiunea benefică a gelului la nivelul articulaţiilor. Se unge locul afectat de 2-3 ori/zi, realizându-se un masaj circular uşor, până la completa absorbţie.

În perioadele de acutizare a afecţiunilor osteo – articulare sau pentru accidentele uşoare ale sportivilor (entorse, contuzii, luxaţii) se recomandă Rheuma flex ® spray, formulă cu absorbţie rapidă, ce reprezintă un amestec de elemente reci şi calde, benefică în inflamaţiile acute osteo-muculo-articulare. Se aplică prin pulverizare pe locul afectat. Pelicula ce se formează la nivelul pielii eliberează principiile active pe o perioadă mai lungă de timp.

Pentru un efect sporit este de preferat asocierea produselor Rheuma flex® cu produsele Arthralgin® capsule (1cps x 3/zi, după mese).

Datorită metodei originale, unice în România, de prelucrare a plantelor, produsele Rheuma flex ® sunt pur şi simplu cele mai bune !

Pentru mai multe detalii sunaţi la numărul 021.351.47.77 sau scrieţi la adresa medica@softnet.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha