None

Află valoarea unei decizii!

     Acum poţi alege serviciul Gold pentru  recoltarea celulelor stem la naşterea copilului tău.

Ce presupune acest serviciu?

     Beneficiul acestui serviciu constă în recoltarea de sânge aflat la nivelul placentei,cantitate suplimentară celei recoltate în mod clasic, din cordonul ombilical. Adicău n număr mai mare de celule stem, o grefă calitativ superioară care oferă şanse crescute de reuşită în cazul unui transplant.

     Este o procedură medicală nouă, iniţiată de către Cord Blood Center ca expresie a preocupării pentru obţinerea unor grefe de cea mai bună calitate.

     Testele efectuate au evidenţiat creşterea cu peste 15% a parametrilor cantitativi, comparativ cu procedura clasică.

De ce acest nou serviciu?

     Analizele transplanturilor de sânge placentar efectuate în ultimii 12 ani au indicat o  creştere semnificativă, de 8 ori mai mare a gradului de utilizare a acestor grefe în transplantul de celule stem hematopoietice, în prezent, la nivel mondial efectuându-se anual peste 3 500 de transplanturi.

    Conform estimărilor National Marrow Donor Program din SUA se preconizează că până în 2015, numărul anual al transplanturilor cu grefe de sânge placentar va ajunge la 10 000.

    Experienţa acumulată până în prezent în domeniul transplantului a confirmat importanţa numărului de celule existente în grefa de sânge placentar, pentru gradul de utilizare a unei grefe şi şansele unei evoluţii fav orabile a transplantului.

     Corelând activitatea de banking de sânge placentar cu experienţa clinică de transplant acumulată în domeniu, Cord Blood Center şi-a propus să ofere clienţilor săi o nouă modalitate de creştere a calităţii grefelor obţinute şi a şanselor de utilizare a acestora.

    Pentru informaţii suplimentare vă invităm să accesaţi: www.cordcenter.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha